Free songs

Over ons

 

 

 

 

 

Erwin Dielis

Laten we ons even voorstellen. De drijvende kracht achter Woonservice De Kempen is Erwin Dielis. Met Woonservice de Kempen bieden wij u een totaal pakket om langer veilig thuis te blijven wonen.

Misschien heeft u zelf al nagedacht over aanpassingen in uw woning, zoals extra beugels in het toilet, een aangepaste douche, verlaagde drempels of wellicht zelfs een traplift. Wij denken graag met u mee, bij kleine als grote verbouwingen of het realiseren van aanpassingen.
Daarnaast is het mogelijk om geheel vrijblijvend een woningcheck uit te laten voeren. Er wordt gekeken naar veiligheid, duurzaamheid (is er wellicht sprake van achterstallig onderhoud) en wooncomfort (hoe kan het nog prettiger voor u).

Daarnaast is Woonservice de Kempen er voor u om u te ondersteunen bij het onderhoud van uw woning. Groot onderhoud zoals het schoonhouden van de dakgoot, het wassen van de ramen op hoogte, het snoeien van grote bomen in de tuin, wij zijn u om u hierbij te ondersteunen. Dat kan doordat we dit voor u doen, of doordat we een expert inzetten waarmee we intensief samenwerken.

Langer veilig en comfortabel thuis blijven wonen doet u samen met Wooningservice de Kempen. Voor advies, aanpassingen en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw staat vakmanschap zeker niet ter discussie.
Woonservice de Kempen staat voor vakwerk, het leveren van maatwerk, nauwkeurigheid of het nu gaat om de verbouwing of de afspraken die we met elkaar maken wij zetten voor u de puntjes op de i. Woonservice de Kempen onderscheidt zich doordat u slechts contact hebt met één vakman, Erwin Dielis.  Hij is uw aanspreekpunt en verantwoordelijk voor advisering, een passende offerte, de coördinatie en uitvoering van de werkzaamheden en de evaluatie achteraf. Alles in dezelfde, vertrouwde vakkundige handen. Dat maakt het wel zo prettig en overzichtelijk voor u.

Woonservice de Kempen combineert vakmanschap met medische kennis. Onze woningcheck is mede samengesteld door een ergotherapeut. Daarnaast werken we nauw samen met een medisch team waarbij we ergotherapeuten, fysiotherapeuten en specialisten ouderengeneeskunde kunnen consulteren.