Free songs

Woningaanpassingen

In uw huishouden kunt u tegen veel problemen aanlopen wanneer u minder valide bent. Hiervoor zijn een groot aantal oplossingen te bedenken. Sommige daarvan zijn makkelijk toepasbaar en andere vragen om een deskundig advies. Een aantal aanpassingen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

Badkamer aanpassingen
Drempel aanpassingen
Toilet aanpassingen
Scootmobiel berging
Trapliften
Wandsteunen

Toilet aanpassingen

Aanpassingen voor mensen met een fysieke handicap zijn belangrijk. Met de juiste aanpassingen kunnen mensen gewoon in hun eigen huis blijven wonen. Wanneer je in een rolstoel zit dan zijn er aanpassingen nodig in het hele huis. De badkamer is een plek waar veel veranderd moet worden. Er zijn ruime mogelijkheden voor rolstoelgebruikers om thuis te blijven wonen en van alle voorzieningen zoals douche, bad, toilet, spiegel en wastafel gebruik te maken.

Er zijn diverse producten verkrijgbaar die wij voor u kunnen installeren, waaronder:

Spiegel
Wandbeugels
Kranen
Wasbak
Toiletpot verhoging
Douchestoel

Trapliften

Onze trapliften worden geleverd en geïnstalleerd  door onze specialistische partner ThyssenKrupp Encasa

Voor meer informatie bekijk hun site hier

 

Wandsteunen

Wandsteunen zijn er in diverse vormen en maten verkrijgbaar. Wandsteunen kunnen immers op diverse plaatsen geïnstalleerd worden voor een goede grip of houvast bij verplaatsing, het zitten en of opstaan. Een wandsteun wordt meestal geplaatst op plekken waar een actie plaatsvind, bijvoorbeeld op het toilet, in de badkamer of douche. Een wandsteun geeft een veilig gevoel en voorkomt uitglijden of vallen.

De muren moeten stevig genoeg te zijn om steunen en beugels in het toilet te plaatsen. Steunen en beugels vereisen stevige muren om te voorkomen dat ze plotseling losschieten.